Nu är vi på gång igen!

Jag har varit off ett bra tag, jag har inte haft varken ork eller lust för träning… Men igår skrev jag på klubbens lydnadstävling, och idag har jag varit och tittat på utställning… Så nu är jag jätesugen på att både träna, tävla och ställa ut! HÄRLIGT!

Dock kommer vi inte kunna tävla än på ett tag, klådan som Majje hade förra året är tillbaka… vi har inte tagit några tester, men förmodligen är han gräsallergiker… Skittrist, och tycker så synd om honom när det kliar…. Vi var in till veterinären strax efter midsommar, jag hade då upptäckt att han börjat klia och jag ville mota Olle i grind. Vi fick då en 10-dagars kur med kortison. Men ca en vecka efter att han ätit klart den kuren började han klia igen, och denna gången mycket värre. Jag var borta en fm, och när jag kom hem hade han kliat upp sig runt ena ögat så det blödde…. Men nu äter han både kortison och antibiotika + att han fått ögondroppar med antibiotika. Tycker så synd om min lille prins. Skönt är i alla fall att det är långt ifrån lika illa som förra året. Med kortison nu har han slutat klia och ser redan bättre ut, förutom att det saknas lite päls då.

Till hösten ska vi gå en agilitykurs på klubben, det ska bli jättekul! Redan när Majje kom till oss hade jag planer på att köra agility med honom, men jag har inte känt att han varit riktigt redo för det… Men nu tror jag det kan bli kanonbra! Jag tror det är bra att vi har något annat att träna också, förtom lydnad och bruks! Rallylydnad har jag ju också tänkt att vi ska ut och tävla nåt… Och så några utställningar, men det blir inofficiella först, för träning, tills vi fått vår bruksmerit så vi kan få cert… 😉 På inofficiella kan vi ju dessutom få sällskap av Caroline och Aily.

Aily ja.. hon var på pyjamasparty hos oss för några helger sen, det finns en massa kort på henne och Majje i galleriet som jag har fixat iordning. Majje är nog Ailys stora idol. I vanliga fall brukar jag inte släppa andras hundar när jag är hundvakt, men jag fick ok från Caroline, med kommentaren ”Aily går nog inte ifrån Majje”. Och det gjorde hon ju inte! Dit Majje gick dit gick Aily, det Majje gjorde, det ville Aily göra! Sötnosen!

Och så var det galleriet! Än så länge finns inte jättemånga bilder, men det kommer fler! Jag har ju dessutom fått en ny kamera i födelsedagspresent av bästaste Peter! En nikon systemkamera, jättebra bilder blir det med den! 😉
Har lite dåligt samvete, och skäms lite över att jag bara fixat iordning wordpress-hemsidan till hälften. Det finns en del ännu som fattas, men blir lite irriterad över wp, för man kan koda html, men all html funkar inte…Det är som IE, det går – men på deras regler och villkor… Men det kommer… nån gång ska det bli klart! Nu är vi ju igång lite mer iaf..