PINNE!

Igår var jag och Kenny och tävlade agility på Haningen Bk. När jag kom dit ösregnade det, och eftersom jag glömt kolla väderleksrapporten och det inte regnade hemma när jag åkte hemifrån så hade jag inte regnkläder med mig, men det var bara att bita ihop och ge sig ut i regnet. Först ut var agilityloppet. Jag stannade Kenny ordentligt på både gungan och balansen för att han inte skulle få chans att hoppa, och vi tappade några sekunder där. Allt annat flöt på finfint och när vi ha upploppet kvar inser jag att vi är nollade så långt! Och inga fel på upploppet heller, så vi gick i mål med första agility-nollan!!! Härligt! Det blev nervöst på prisutdelningen, vi kom femma, och först sa de fyra pinnar.. TYPISKT! Men när jag lite senare gick förbi resultatlistan för att kolla tiderna såg jag att de ändrat och att det hade blivit fem pinnar, så vi fick alltså en pinne ändå!!! =)

kenny-agpinne

Tyvärr ingen film på loppet!

I första hopp-loppet fick vi en irriterad vägran, men slalomingången och allt annat satt finfint! I andra hopploppet var Kenny trött och det var inte mycket som blev rätt 😛

Blöt och kall men skitnöjd åkte vi hem för att torka och värma upp oss!

Nolla!

Idag var Kenny och jag på en inofficiell tävling hos SBK:s Stockholmsavdelning, vi var anmälda till tre klasser: coachklass (hoppklass men där man fick ha med hjälp på banvandringen), hoppklass och agilityklass.

Först ut var coachklassen, vi fick tre vägringar, men är nöjd med loppet ändå! Målet var att sätta slalomingången – superfint!

Sen en hoppklass utan slalom – och vi NOLLADE!!!! Jag hamnade efter när Kenny fick eld under tassarna, och det höll på att bli tokigt men löste sig okej ändå! En tredjeplats räckte det till!

Sen agilityklassen, målet var att sätta alla kf – tyvärr missade vi kf på balansen, men satte det fint på A-hindret. En vägran också, så 10 fel, men det räckte till en andra plats och en boll i pris!

image

Jag är supernöjd med dagen (och inte bara för att vi hamnade på pall-plats två gånger :P), fint flyt, fin slalomingång. Några kluriga saker som vi fixade! Är supernöjd över nollan, men hoppas att det kommer fler nollor på officiella också!