P I N N E x 2 !

Idag styrde vi bilen mot Uppsala för tävling, först ut var agilityklass 1A, och tja.. vi nollade och vann!

resultat-agility1a

kenny-agilitypinne

rosett-pinne

Och så själva loppet:

Jag är sååå nöjd med kontaktfälten, där han ibland missuppfattar och tror att han INTE ska kliva på dem 😉

Hoppklass 1A och Agilityklass 1B = disk. Troligtvis var varken jag eller Kenny helt fokuserade, men men..

När det var dags för hoppklass 1B kändes Kenny lite avslagen, jag var också lite avslagen efter en lååång varm dag. Men jag försökte tagga till, och tänkte att vi går in och kör så det ryker… Och tja, det funkade!!!

resultat-hopp1b

Nollat lopp och vår tredje hopp-pinne!!! =)

På banvandringen var jag lite osäker på hur jag skulle lösa staketet, misstänkte att jag inte skulle hinna fram ordentligt, och var osäker på om/hur vi skulle lösa det, men det löste sig ju finfint! =)

kenny-rosetter

Jag är helt galet nöjd med två pinnar samma dag! Och han satte slalom skitfint i alla loppen!!! Yey!

P I N N E !

Igår var jag och Kenny och tävlade på Märsta-Sigtuna BK. I agilityloppet diskade vi oss, jag var slarvig i handligen och Kenny väldigt glad och taggad, det i kombination med några passager i banan där jag inte riktigt hann med… Men han satte slalomingången skitsnyggt!

Men så till hopp-loppet – vi går in och nollar loppet!!! Det är en sån skön känsla när allt bara flyter sådär underbart bra! Vi går i mål, jag hör inte tiden, men jag hör speakern säga att vi går upp i ledningen. Jag belönar Kenny och går av honom, får sen höra av klubbkompisar att jag nog fortfarande leder! Nervös väntan tills alla 40-någonting ekipage hade kört (vi hade startnr 12). Det höll – VI VANN!!!! Vår första vinst och andra hopp-pinnen!

wpid-img_20150816_174908.jpg
Fin rosett fick vi! =)

wpid-dsc_1926.jpg
(Kolla in tiden – bra med marginal till tvåan!)

Exteriörbeskrivning

Idag har vi gjort exteriörbeskrivningen med Kenny. Kelpieklubben hade utställning i Aspuddsparken och fixade samtidigt exteriörbeskrivning. Kenny skötte sig jättebra, stod lugnt och stilla, lät beskrivaren känna igenom och kolla tänderna! Vid tandvisningen grävde hon ordentligt i munnen för att se att alla tänder var där (och de var de!) men skönt att han tog det så bra =)

I Aspuddsparken finns alla möjliga djur, grisar, höns, tuppar, katter mm, när jag var och gjorde exteriörbeskrivningen med Kenny tittade jag upp mot Peter och Majje som satt en bit därifrån och då gick det en tupp och en höna förbi Majje på typ 1,5m avstånd, men han hade sånt fokus på mig så han slängde bara en blick på dem! Den hunden upphör aldrig att förvåna!

DSC_1897

När vi var klara gick vi för att äta, vi hittade en pizzeria en bit därifrån och satte oss utanför. Det märktes att parken och utställningen är en miljö som hundarna inte vistas ofta i, för de var rätt trötta båda två… Att Kenny kan slappna av förvånar mig inte, men att Majje slappnade av så! Kanske inte en stor grej för andra, men med Majje är man van att ha en hund som oftast är med och håller koll på allt runtomkring!

DSC_1898

DSC_1903

DSC_1905

DSC_1906

DSC_1907

DSC_1909-2

Tyvärr missade Peter att fota själva exteriörbeskrivningen, men godkänd blev han, min lilla Starfighter!