Kurs och träning

Kenny och jag går agilitykurs (Agility tävling steg 2), första tillfället var i torsdags, och vi fick göra en kombination och träna på jakko-svängar, precis vad jag behöver! Har tyvärr ingen film från kursen, men var ut till klubben idag och tränade med Maria och Bliss, och körde samma kombination igen (var inte riktigt nöjd efter torsdagen, ville få till det bättre!).

Jag är rätt nöjd, men behöver bli bättre och tydligare i mina hopp vid jakko och hopp från fel håll. På samma bana körde vi en annan kombination (ingen film på det), men där blev det tydligt på Kenny när jag var otydlig.

Nästa helg debuterar vi klass 2!! 😉

Sista P I N N E N !!!

Igår åkte jag och Kenny till Kumla för tävling igen. Först ut var agilityloppet, och när de byggde banan och det inte var något A-hinder med (som Kenny har störst benägenhet att hoppa kf på) fick jag en bra känsla i magen.. Men det kan ju skita sig för det. MEN det gick bra! Vi nollade och när vi gick i mål hörde jag inte tiden, men att vi gick upp i ledningen! Vi behöll ledningen och vann!! Vilket betydde att vi fick vår sista pinne i agility! 😀 Vi har nu alla pinnar vi behöver och flyttar upp till tvåan i både hopp och agility! (Har redan anmält till två klass 2-tävlingar!)

Tyvärr ingen film eller kort från tävlingen. Men ett kort med fina rosetten!
wpid-wp-1442167390551.jpeg

wpid-wp-1442167526637.jpeg