RLD N

Japp! Idag fick vi vårt tredje godkända resultat i rallylydnadens nybörjarklass, och därmed också Kennys andra titel!

KORAD RLDN Tullarbackens Kenny Starfighter

wpid-wp-1463933016914.jpg

Förra helgen tävlade vi på Häverö Bk, jag bröt första banan pga för mycket grästugg, men så nöjd över att vi kunde gå in och få ett godkänt resultat på den andra banan! 75 p och det andra godkända reultatet. Idag tävlade vi i Bro (Rottweilerklubben Uppland som arrangör), första banan gick inte alls bra, ofokuserad, och så kom en fluga flygande rakt mot Kenny, ”Den ska jag fånga sa Kenny”, precis när vi var vid en skylt… Typiskt!! Men vi lyckades ladda om och gick in och fick 90 poäng på andra banan! Så nöjd med med min Starfighter!!!

wpid-wp-1463933004844.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*