Milla

Milla Mums

31 mars 2001 föddes fyra små bruna Pinschrar hemma hos Lena Svenblad i Haninge.
Den tuffaste av dessa hette Milla, fyra dar gammal åkte hon rutschkana på mammas mage, hon var dessutom den som var först ut ur valplådan av de fyra.

Ute i hundköparsyfte hälsade vi på Lena och de små sötnosarna, och fattade tycke för Milla, och det bestämmdes att hon några månader senare skulle flytta hem till oss i Köping.

Väl hemma i Köping tog Selma emot henne utan problem, och tog hand om henne som den lillasyster hon är 🙂

Under somrarna tillbringar familjen mycket tid vid stränder för sol och bad. Milla tycker riktigt bra om sol-biten, när alla andra varelser, tvåbenta som fyrbenta har krypit in i skuggan ligger Milla ytterligare en stund i solen och njuter. Bad-biten tycker hon däremot inte alls om, det är ju så blött!

Det bästa hon vet är att springa runt och busa i skogen, samt att åka ut till klubben och träna. Hon börjar pipa långt innan vi är frammme!

Utställning är något vi har sysslat med, med varierande framgångar. Ett cert har det blivit, visst skulle de ha varit roligt med två till och ett championat, men jag vet ju att min Milla är finast av dem alla ändå 😉

En tävlingskarriär inom lydnad har vi också hunnit med, dock väldigt kort och inte särskilt framgångsrik… Bristande koncentration hos Milla och dåliga tävlingsnerver hos matte är nog det egentliga felen… Men vi får se om vi någon gång tar upp karriären igen.

Sedan hösten 2010 bor hon hos mina föräldrar, orsakerna var många, och beslutet svårt att fatta. Men där har hon det bra, och blir bortskämd som den prinsessa hon är!